Announcement: New Knowledge Base

4 June 2020: We are pleased to announce the launch of a new Knowledge Base, Changelogs for Business Security Products, where you can find more details, such as bugfixes or new features, about the most recent releases of our business-related products.

F-secure Windows Server 2003 ja 2012 R2

Mikä on viimeisin F-securen Server Security WindowsServer 2003, Standard Edition palvelimelle?

 

Miten selvitän PSB-portaalista, mikä versio Server Securitystä on tilattu tietylle palvelimelle ja voiko sillä lisenssillä päivittää uudempaan? Mulla on Windows Server 2012 R2 palvelimella F-Secure PSB Server Security 11.00, mutta siihen olisi kai mahdollista saada uudempi versio? Mikä on se uusin versio, kun sitäkään tietoa en tuolta löydä?

Comments

 • LakshLaksh Posts: 4,428

  Hello YoYo1,

   

  Could you please provide the information in English to assit further? This will help the wider audience to understand the post and provide a response for the problem.

  Vad
 • Viimeisin versio Windows Server 2003'lle on 11.01. Ymmärtääkseni tuo ei kuitenkaan ole tuettu, mutta pitäisi toimia edelleen.

   

  Viimeisin versio Windows Server 2012 R2'lle on 12.10. Sen pitäisi löytyä PSB portaalin lataussivustolta, eli jos menet PSB'n etusivulle ja valitset "downloads" (tai lataukset jos se on suomeksi) löytyy sieltä kaikki uusimmat tuotteet. Koska asennustiedosto on ympäristökohtainen minun pitäisi tietää mitä PSB ympäristöä käytätte jotta voisin linkittää suoraan.

This discussion has been closed.