Intranet site broke after it was added to F-secure Trusted Sites

Hello,

 

Little backstory: We have intranet built on Sharepoint 2007. Normally when you edit a page in sharepoint you have to check in/save/discard the page after you are done. When the user clicks save, discard etc buttons then the browser(tested with Firefox, IE) keeps loading and loading like forever until the TCP/IP protocol resets the connection.When I looked from the Wireshark log I noticed that the connection is ok for a while but suddenly the TCP Window decreases to zero which leads to TCP ZeroWindow (TCP Buffer is full http://wiki.wireshark.org/TCP%20ZeroWindow).

 

Solution: The problem was solved after we REMOVED the http://intranet from the F-secure Trusted Sites.

(I am not the main user of our F-secure management server so I dont know the real terms and menus which I refer to but I know that there is a place in the management software where you can set Trusted Sites for a set of computers.)

 

So why on earth some functions in our intra totally broke after adding the site to the Trusted Sites? Is this some bug in F-software? Or maby in the Sharepoint?

Comments

  • PeterPeter Posts: 186 F-Secure Product Expert

    Hi,

     

    I believe we need more information to proceed with investigating this particular issue, please create a support ticket.

     

    Thank you.

     

  • suntattoodsuntattood Posts: 20

    I am curious what when on with this case. Any update? image

This discussion has been closed.