Announcement: New Knowledge Base

4 June 2020: We are pleased to announce the launch of a new Knowledge Base, Changelogs for Business Security Products, where you can find more details, such as bugfixes or new features, about the most recent releases of our business-related products.

SS 9.20 klients moving to new PMS

We have some issues with the old PMS-server and therfor decided to establish a new server from scratch.

The idea was to migrate the clients fra old PMS to ned PMS using the console.

 

New management-URL was typed into the PMS but for some reason nothing happened.

Then I changed the URL for the management server directly on on some serveres. That trigged them to register OK on the new PMS, pulling definition-updates and softwaredownloads but NOT policies :-(

 

I guess I need some kind of klient-reset on the servers to initiate communications with the new PMS, but how??

 

Result: I now have a partly functioning system with clients (only servers). They pull updates, but do not seem to report back to PMS.

 

Steps I have performed:

  • Build new PMS with same version as the old (10.10)
  • Import database from old PMS on the new, including encryption keys.
  • Changed URL to PMS on the old PMS to reflect new PMS URL (no reaction)
  • Changed management URL directly on host - system now partly working.

The old PMS is still alive - and will continue so until this communication-problem is resolved.

 

Any ideas how to reset comm?

 

Comments

  • BenBen Posts: 2,640

    Hello InfraDK,

     

    Please refer to the following thread to see the instructions set and different steps needed to migrate successfully a Policy manager installation.

     

    http://community.f-secure.com/t5/Management/i-need-to-move-policy-manager-to/m-p/13961#M476

     

    Hope that helps you troubleshoot your issue.

  • InfraDKInfraDK Posts: 2

    Thanks for info.

    I beliieve I did as described, but it didn't quite fix the problem. Serverclients don't react, but PC-clients do!

     

    I noticed an other issue that I have to deal with first:

    Some of the servers acutally claim to have Signature problems, so the first step is to re-install all defective clients again.

    When that is done, I will attempt a fresh export/import of the db and migrate as described.

     

This discussion has been closed.