Problemer med at få adgang til websteder, når der bruges F-Secure SENSE

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Når du har konfigureret F-Secure SENSE, starter browserbeskyttelsesfunktionen med at beskytte brugere og enheder, så de ikke kan få adgang til URL-adresser, der er klassificeret som usikre i F-Secure Security Cloud.

Den typiske funktionsmåde, der er synlig for brugeren, er som følger:
  • Hvis du forsøger at få adgang til et websted via ukrypterede protokoller, f.eks. http, omdirigerer SENSE dig til en blokeringsside.
  • Hvis forbindelsesanmodningen foretages ved hjælp af TLS (https-link), kan SENSE ikke omdirigere dig til en blokeringsside. Adressen blokeres dog stadig og vises som "utilgængelig". Det er normal funktionsmåde.

I begge ovenstående tilfælde ser brugeren hændelsen (blokeret adresse) på hændelseslisten i SENSE-appen. Startskærmbilledet i SENSE-appen bliver også gult. Det vender tilbage til blåt, når blokeringshændelserne er set af brugeren.

Det arbejdes konstant på hvidlistning via SENSE-appen, og det vil være tilgængeligt som en opdatering, så snart det er klart.

Hvis du mener, at et websted er blevet klassificeret forkert, kan du rapportere det til F-Secure, og vores analytikere vil kigge på det og løse eventuelle problemer med klassificeringerne.