Jeg har allerede et andet F-Secure-produkt installeret. Er det kompatibelt med SENSE?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Bemærk: Denne artikel gælder kun for dig, hvis du bruger den enkeltstående version af F-Secure SENSE (ikke en del af F-Secure TOTAL-pakken).

F-Secure SENSE bruger et beskyttelsessystem i tre lag, som består af SENSE-routeren, SENSE-appen og F-Secure Security Cloud. F-Secure SENSE-appen indeholder ekstra sikkerhedsfunktioner for at beskytte dine enheder både derhjemme og på farten.

Hvis du har andre F-Secure-produkter installeret og har købt SENSE eller overvejer at købe SENSE, bedes du rådføre dig med denne vejledning for oplysninger om deres kompatibilitet med SENSE-appen.

Bemærk: På nuværende tidspunkt er SENSE-appen kun tilgængelig på engelsk.

F-Secure SAFE & SENSE

 • For Windows-pc- og Mac-brugere af SAFE skal F-Secure SAFE være installeret. På din Windows-pc og Mac behøver du ikke installere SENSE-appen. SENSE-appen og SAFE giver dig begge omfattende beskyttelse mod onlinetrusler, men SAFE indeholder nogle få ekstra funktioner såsom ekstra familiebeskyttelse.

 • For Android-brugere af SAFE skal du kun installere SENSE-appen, hvis du vil bruge denne enhed til at opsætte og administrere dit SENSE-netværk. Hvis du kun vil beskytte denne enhed, behøver du ikke at installere SENSE og kan fortsætte med at bruge SAFE-appen til beskyttelse.

 • For iOS-brugere (iPhone og iPad) af SAFE skal du kun installere SENSE-appen, hvis du vil bruge denne enhed til at opsætte og administrere dit SENSE-netværk. Hvis du kun vil beskytte denne enhed, behøver du ikke installere SENSE og kan fortsætte med at bruge SAFE-appen til beskyttelse.

F-Secure INTERNET SECURITY & SENSE

F-Secure SENSE indeholder de samme sikkerhedsfunktioner som INTERNET SECURITY. Vi anbefaler derfor, at du gør følgende:
 1. Bliv ved med at bruge F-Secure INTERNET SECURITY, indtil dit abonnement udløber, men forny det ikke.
 2. Når abonnementet er udløbet, skal du fjerne INTERNET SECURITY.
 3. Naviger med webbrowseren til
  http://sense.router
  med Windows-pc'en tilsluttet SENSE-routeren.
 4. Følg anvisningerne for at installere SENSE-appen.

Bemærk: I tiden mellem afinstallation af INTERNET SECURITY og installation af SENSE-appen tilrådes det, at du surfer på nettet med forsigtighed, da din computer kan være sårbar over for trusler.

F-Secure FREEDOME VPN & SENSE

Du kan fortsætte med at bruge FREEDOME sammen med SENSE-appen for at beskytte dit privatliv på alle understøttede enheder.

Bemærk: Android-brugere skal slå FREEDOME fra midlertidigt under opsætning, mens de parrer deres enhed med SENSE-routeren, og når de vil have adgang til SENSE-appen. Alternativt kan Android-brugere hvidliste deres SENSE WiFi-netværk ved at føje det til FREEDOMEs pålidelige Wi-Fi-netværk.

F-Secure TOTAL & SENSE

Hvis du har købt F-Secure TOTAL, kan du fortsætte med at bruge SAFE og FREEDOME.

Se også SAFE- og FREEDOME-afsnittene herover for at få flere oplysninger.

Bemærk: Hvis du allerede har SENSE i brug og køber F-Secure TOTAL, kan vi forbinde dit SENSE-abonnement med din TOTAL-hjemmebeskyttelse. For at gøre dette bedes du kontakte F-Secures kundesupport og oplyse os dit SENSE-serienummer. Se også følgende artikel: Jeg har allerede SENSE. Kan jeg føje den til mit TOTAL-abonnement?