Miten F-Secure SENSE -ohjelmistoasetukset palautetaan?

L10nL10n Posts: 4,872 F-Secure Employee

Ohjelmistoasetusten palautus palauttaa asetukset, mutta pitää laiteohjelmistoversion ennallaan. Laitteet on yhdistettävä SENSE-verkkoon uudelleen.

Palauta SENSE-reitittimen asetukset seuraavasti:

  1. Kun virta on päällä, paina reitittimen takana olevaa Reset-palautuspainiketta 15 sekuntia.
  2. Kun vapautat Reset-palautuspainikkeen, "rst" tulee näkyviin SENSE-reitittimen näyttöön ja laite käynnistetään uudelleen.
  3. Sinun on poistettava tiedot myös SENSE-sovelluksesta seuraavasti:
    • Android:
      1. Valitse laitejärjestelmässä Asetukset > Sovellukset > F-Secure SENSE.
      2. Valitse Tallennustila > Tyhjennä tiedot.
    • iOS:
      1. Siirry laitejärjestelmässä kohtaan Asetukset > F-Secure SENSE.
      2. Valitse Tyhjennä tiedot.
Sign In or Register to comment.