Olen jo asentanut jonkin toisen F-Secure-tuotteen. Onko se SENSE-yhteensopiva?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Huomautus: Tämä artikkeli koskee sinua vain, jos käytät F-Secure SENSEn erillisversiota (joka ei ole osa F-Secure TOTAL -pakettia).

F-Secure SENSE sisältää kolmikerroksisen suojausjärjestelmän, joka koostuu SENSE-reitittimestä, SENSE-sovelluksesta ja F-Secure Security Cloud -palvelusta. F-Secure SENSE -sovelluksessa on lisäsuojausominaisuuksia, joilla voit suojata laitteitasi sekä kotona että matkalla.

Jos olet asentanut muita F-Secure-tuotteita ja ostanut SENSE-ratkaisun tai aiot ostaa sen, lue tästä ohjeesta tietoja SENSE-sovelluksen yhteensopivuudesta.

Huomautus: SENSE-sovellus on tällä hetkellä saatavana vain englanninkielisenä.

F-Secure SAFE ja SENSE

  • Windows- ja Mac-käyttäjien kannattaa pitää F-Secure SAFE asennettuna. SENSE-sovellusta ei tarvitse asentaa Windows- ja Mactietokoneisiin. Sekä SENSE-sovellus että SAFE suojaavat kattavasti online-uhilta, mutta SAFE sisältää muutaman lisäominaisuuden, kuten kyvyn paikantaa kadonneita laitteita ja perheturvan lisäominaisuuksia.

  • SAFE-ratkaisun Android-käyttäjien tarvitsee vain asentaa SENSE-sovellus, jos kyseistä laitetta halutaan käyttää SENSE-verkon määritykseen ja hallintaan. Jos haluat vain suojata kyseisen laitteen, SENSE-sovellusta ei tarvitse asentaa, vaan voit jatkaa SAFE-sovelluksen käyttöä suojaukseen.

  • SAFE-ratkaisun iOS-käyttäjien tarvitsee vain asentaa SENSE-sovellus, jos kyseistä laitetta halutaan käyttää SENSE-verkon määritykseen ja hallintaan. Jos haluat vain suojata kyseisen laitteen, SENSE-sovellusta ei tarvitse asentaa, vaan voit jatkaa SAFE-sovelluksen käyttöä suojaukseen.

F-Secure INTERNET SECURITY ja SENSE

F-Secure SENSE sisältää samat suojausominaisuudet kuin INTERNET SECURITY. Siksi suosittelemme seuraavaa:
  1. Jatka F-Secure INTERNET SECURITY -käyttöä, kunnes tilauksesi päättyy, mutta älä uusi sitä.
  2. Kun tilaus on päättynyt, poista INTERNET SECURITY -asennus.
  3. Kun Windows-tietokone on muodostanut yhteyden SENSE-reitittimeen, siirry selaimella osoitteeseen
    http://sense.router
  4. Asenna SENSE-sovellus ohjeiden mukaan.

Huomautus: INTERNET SECURITY -asennuksen poiston ja SENSE-sovelluksen asennuksen aikana Internetiä kannattaa selata varovaisesti, sillä tietokoneesi saattaa olla alttiina uhille.

F-Secure FREEDOME VPN ja SENSE

Voit jatkaa FREEDOME-käyttöä SENSE-sovelluksen ohessa ja varmistaa näin tietosuojasi kaikissa tuetuissa laitteissa.

Huomautus: Android-käyttäjien on poistettava FREEDOME käytöstä tilapäisesti, kun laite ja SENSE-reititin muodostavat laiteparin ja kun SENSE-sovellusta käytetään. Android-käyttäjät voivat vaihtoehtoisesti asettaa SENSE WiFi -verkon hyväksyttyjen verkkojen luetteloon lisäämällä verkon FREEDOMEn luotettuihin Wi-Fi-verkkoihin.

F-Secure TOTAL ja SENSE

Jos olet ostanut F-Secure TOTAL -ratkaisun, voit jatkaa SAFE- ja FREEDOME-käyttöä.

Lisätietoja on myös SAFE- ja FREEDOME-osioissa.

Huomautus: Jos sinulla on SENSE jo käytössä ja ostat F-Secure TOTALin, voimme yhdistää SENSE-tilauksesi TOTAL-kodinsuojaukseesi. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä F-Secure-asiakastukeen ja antamalla meille SENSE-sarjannumerosi. Tutustu myös seuraavaan artikkeliin: Minulla on jo SENSE. Voinko lisätä sen TOTAL-tilaukseeni?