Hva er F-Secure SENSE?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE oppretter et sikkert nettverk for smarthjemmet og kombinerer maskinvare og programvare på en unik måte. Du kan se på SENSE som en avansert og sikker høyhastighetsruter som består av en fysisk enhet - SENSE-ruteren - og programvare - SENSE-appen.

Den fysiske enheten oppretter et sikkert nettverk i hjemmet og beskytter alle enheter – fra datamaskiner til babyovervåkere. Privatlivet beskyttes mot hackere, sporingsselskaper og kriminelle som er ute etter din private informasjon.

Jo flere enheter vi har i huset, dess mer sårbare blir vi overfor hackere og datatyver. Med SENSE kan du lage smarthjemmet du ønsker ved å sørge for at alt fra bankdetaljer til sikkerhetskameraer forblir under din kontroll. SENSE blokkerer også sporingsselskaper slik at de ikke kan profilere deg på nettet.

SENSE-appen – som du installerer på en smarttelefon eller et nettbrett – lar deg sette opp, konfigurere og overvåke SENSE-ruteren. Med appen kan du overvåke beskyttelsesstatusen for sikkerheten og personvernet i hjemmenettverket med et blikk.

SENSE-appen beskytter enhetene dine også utenfor hjemmet. Den lette, men likevel kraftige, SENSE-appen blokkerer sporing og beskytter deg mot virus slik at du kan leve det smarte livet ditt på farten uten bekymringer.

SENSE kombinerer det beste fra programvare-, lokalnettverks- og skysikkerhet i en effektiv og flytende metode for å beskytte smarthjemmet ditt. Trafikken i nettverket analyseres av SENSE ved hjelp av F-Secures Security Cloud og beskytter til og med enheter det ikke er tilgjengelig sikkerhetsprogramvare for. Trusler blokkeres av kunstig intelligens basert på omdømme og virkemåte - de blir "sensed" i stedet for "skannet".