Trenger jeg tradisjonell sikkerhetsprogramvare på den stasjonære datamaskinen hvis jeg kun bruker de

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Merk: Denne artikkelen er bare aktuell for deg hvis du bruker den frittstående versjonen av F-Secure SENSE (ikke som del av F-Secure TOTAL-pakken).

Med F-Secure SENSE er det ikke nødvendig med noen tradisjonell sikkerhetsprogramvare.

Hvis du vil legge til et ekstra lag med beskyttelse og få størst mulig beskyttelse med SENSE-ruteren, anbefaler vi at SENSE-appen installeres på den stasjonære datamaskinen selv om den alltid er innenfor hjemmenettverket. Fordi F-Secure SENSE bruker et system med beskyttelse i tre lag, som består av SENSE-ruteren, SENSE-appen og F-Secure Security Cloud, fungerer disse tre elementene sammen for å holde enhetene trygge.

Merk: For stasjonære datamaskiner er SENSE-appen tilgjengelig for både Windows-PC og macOS. SENSE-appen for Windows-PC og macOS kan ikke brukes til å sette opp og konfigurere SENSE-ruteren. For oppsett og konfigurering av SENSE-ruteren må du laste ned og installere SENSE-appen på en Android- eller iOS-enhet. Sikkerhetsfunksjonene i SENSE-appen for Windows-Pc og macOS forklares i Hva er gjeldende sikkerhetsfunksjoner for F-Secure SENSE?.