Hvorfor har jeg brug for F-Secure SENSE i mit hjem?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Et forbundet hjem har et stort antal enheder, der er forbundet med internettet og/eller hinanden.

Internetopkobling er blevet normen, og flere og flere produkter og enheder er udstyret med teknologier, så de kan oprette forbindelse til internettet. En forskningsundersøgelse foretaget af Gartner Research* forudsiger, at det globale antal enheder, der er forbundet med internettet, vil nå 26 milliarder inden 2020. Nogle forskere forudsiger et tal så højt som 100 milliarder IoT-enheder (Internet of Things) i slutningen af dette årti. Et gennemsnitligt hjem har allerede i dag mere end fem enheder forbundet med internettet. Hvis ovenstående forudsigelser holder stik, vil vores hjem i nær fremtid have mere end 50 enheder samtidig forbundet med internettet.

Traditionel sikkerhedssoftware er ikke designet til at håndtere beskyttelse af alle disse enheder. Det er her, F-Secure SENSE kommer ind i billedet. Den er i stand til at beskytte alle enheder på SENSE-netværket, uanset om det er en mobil enhed, en stationær enhed eller en smart enhed, som du ikke kan installere sikkerhedssoftware på.

F-Secure SENSE bruger et beskyttelsessystem i tre lag, som består af SENSE-routeren, SENSE-appen og F-Secure Security Cloud. SENSE-appen giver også et ekstra lag beskyttelse i SENSE-netværket for de enheder, der kan køre appen.

Hvis du bruger den enkeltstående version (ikke en del af F-Secure TOTAL-pakken) af SENSE, giver SENSE-appen derudover beskyttelse på farten for de Windows-, Mac- eller Android-enheder, der forlader hjemmenetværket. Med stationære computere og bærbare, der kører Windows eller MacOS, kan SENSE-appen installeres på samlet set op til 25 enheder. Det betyder enten 25 Windows-pc-enheder eller 25 Mac-enheder, eller en kombination af begge op til grænsen på 25 enheder, for eksempel 20 Windows-pc-enheder og 5 Mac-enheder. Hvis du overskrider denne grænse på dine stationære enheder eller har andre spørgsmål angående dette emne, bedes du kontakte kundesupport.

Bemærk: Hvis du har købt SENSE med F-Secure TOTAL-pakken, indeholder TOTAL-pakken apps til slutpunktsbeskyttelse både for dine stationære enheder og de enheder, der forlader hjemmenetværket. Yderligere oplysninger finder du i artiklen Hvordan tager jeg F-Secure TOTAL i brug?

* Middleton, P., Kjeldsen, P., & Tully, J. (2013, November 18). Forecast: The Internet of Things, Worldwide, 2013. Gartner Research.