Hvilke platforme kører F-Secure SENSE-appen på i øjeblikket?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

SENSE-appen til F-Secure SENSE har flere funktioner på SENSE-netværket, bl.a. skal appen bruges til at opsætte og konfigurere SENSE-routeren. SENSE-appen tilføjer også et ekstra beskyttelseslag på SENSE-netværket for de enheder, der kan køre appen.

SENSE-appen kører i øjeblikket på følgende platforme:

  • iOS 9 og nyere,
  • Android 5.0 og nyere,
  • Windows 7 (SP1) og nyere (32 og 64 bit) og
  • macOS 10.10 og nyere.

Hvis du har købt SENSE med F-Secure TOTAL-pakken og vil installere slutpunktsbeskyttelse på dine enheder, kan du se artiklen Hvilke platforme understøttes til F-Secure TOTAL?

Bemærk: Til opsætning og konfiguration af SENSE-routeren skal SENSE-appen bruges til enten en mobil Android- eller iOS-enhed (iPad 2 understøttes ikke).

SENSE-appen til iOS kan kun bruges til opsætning, overvågning og kontrol af SENSE-routeren, og der er derfor kun brug for den på én enhed.

Bemærk: Tilgængeligheden af sikkerhedsfunktionerne i F-Secure SENSE varierer efter platform, og de tilgængelige funktioner afhænger også af, om du er hjemme på dit hjemmenetværk eller på farten. Du kan finde den komplette liste over sikkerhedsfunktioner i artiklen: Hvad er de aktuelle sikkerhedsfunktioner for F-Secure SENSE?