Hvad er F-Secure SENSE?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE opretter et sikkert netværk til dit smarte hjem med en kombination af hardware og software på en unik måde. Du kan tænke på SENSE som en avanceret, sikker højhastighedsrouter, der består af en fysisk enhed – SENSE-routeren – og en softwareapp – SENSE-appen.

Den fysiske enhed opretter et sikkert netværk i dit hjem og beskytter alle dine enheder fra computere til babyalarmer. Dit privatliv er beskyttet mod hackere, trackingfirmaer og kriminelle, der er ude efter dine personlige oplysninger.

Jo flere enheder vi har i vores hus, desto mere sårbare er vi over for hackere og datatyve. Med SENSE kan du oprette det smarte hjem, du ønsker, ved at sikre, at du har kontrol over alt fra bankoplysninger til sikkerhedskameraer. SENSE forhindrer også trackingfirmaer i at udarbejde en profil af din onlineadfærd.

Med SENSE-appen – som du installerer på en smartphone eller tablet – kan du opsætte, konfigurere og overvåge SENSE-routeren. Med appen kan du nemt overvåge status for sikkerhed og privatlivsbeskyttelse på hjemmenetværket.

SENSE-appen beskytter også dine enheder uden for hjemmet. Den lette, men stærke SENSE-app blokerer sporing og beskytter dig mod virus, så du kan leve dit smarte liv på farten uden bekymringer.

SENSE kombinerer de bedste aspekter af software, lokalnetværk og skybaseret sikkerhed på en effektiv og flydende måde for at beskytte dit smarte hjem. Trafikken på netværket analyseres af SENSE med hjælp fra F-Secures Security Cloud og beskytter selv enheder, som ikke har nogen tilgængelig sikkerhedssoftware. Trusler blokeres af kunstig intelligens baseret på deres omdømme og adfærd - de "registreres" snarere end "scannes".