Hvordan fungerer F-Secure SENSE?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE er en sikker router, der sidder mellem dit modem og dine forbundne enheder på hjemmenetværket. Både kablede (Ethernet) og WiFi-forbindelser understøttes på begge sider af SENSE-routeren.

Der kræves enten en mobil Android- eller iOS-enhed for at opsætte, konfigurere og betjene SENSE-routeren. Du begynder med at installere SENSE-appen på din Android- eller iOS-smartphone eller -tablet, som fører dig gennem den første opsætning. Under opsætningen forbinder du SENSE-routeren med din eksisterende hjemmerouter og opretter et nyt, sikkert WiFi-netværk. Når SENSE-netværket er oppe og køre, flytter du alle dine forbundne enheder til SENSE-netværket. SENSE-appen på din smartphone eller tablet fungerer som administratorappen, så du ikke kun kan betjene SENSE-routeren, men også se status for sikkerhed og privatlivsbeskyttelse på SENSE-netværket. Kun én enhed, som har SENSE-appen installeret, kan fungere som administratorappen.

Hvis du bruger den enkeltstående version (ikke en del af F-Secure TOTAL-pakken) af SENSE, giver SENSE-appen beskyttelse på farten for de enheder, der forlader hjemmenetværket, for eksempel bærbare, tablets og smartphones. Hvis du har købt SENSE med F-Secure TOTAL, indeholder TOTAL-pakken appene til slutpunktsbeskyttelse både for dine stationære enheder og for de enheder, der forlader hjemmenetværket. Enheder, som ikke kan have brugerinstalleret software, for eksempel dit smart-tv eller sikkerhedskamera, beskyttes af SENSE-routeren ved at overvåge al indgående og udgående trafik på netværksniveauet.

Når du køber F-Secure SENSE, køber du også en abonnementsbaseret beskyttelsestjeneste, der giver dig konstant trusselsanalyse og løbende opdateringer af både SENSE-routeren og -appen. Eftersom disse opdateringer finder sted i baggrunden, betyder det, at du er beskyttet mod de nyeste trusler uden at skulle foretage dig noget.