Vilka plattformar kan F-Secure SENSE-appen för närvarande köras på?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

SENSE-appen för F-Secure SENSE har flera funktioner inom ditt SENSE-nätverk. Bland annat behövs appen för att du ska kunna installera och konfigurera SENSE-routern. SENSE-appen ger också ett extra skyddslager inom ditt SENSE-nätverk för de enheter som inte kan köra appen.

SENSE-appen kan för närvarande köras på följande plattformar:

  • iOS 9 och senare;
  • Android 5.0 eller senare;
  • Windows 7 (SP1) och senare (32- och 64-bitars); och
  • macOS 10.10 och senare.

Om du har köpt SENSE med F-Secure TOTAL-paketet och vill installera slutpunktsskydd på dina enheter läser du artikeln Vilka plattformar har stöd för F-Secure TOTAL?

Anm: För att du ska kunna installera och konfigurera SENSE-routern krävs SENSE-appen för en Android- eller iOS-mobilenhet (det finns inte stöd för iPad 2).

SENSE-appen för iOS kan endast användas till att ställa in, övervaka och kontrollera SENSE-routern, och behövs därför endast på en enhet.

Anm: Vilka säkerhetsfunktioner som finns tillgängliga för F-Secure SENSE varierar utefter plattform och beroende på om du befinner dig i hemmet med ditt hemnätverk eller på språng. En fullständig lista över säkerhetsfunktionerna finns i följande artikel: Vilka är de aktuella säkerhetsfunktionerna i F-Secure SENSE?