Vad är F-Secure SENSE?

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE skapar ett säkert nätverk för ditt smarta hem genom att kombinera maskinvara och programvara på ett unikt sätt. Du kan se SENSE som en avancerad höghastighetsrouter för säkerhet som består av en fysisk enhet – SENSE-routern – och en programvaruapp – SENSE-appen.

Den fysiska enheten skapar ett säkert nätverk i ditt hem, vilket skyddar alla dina enheter – från datorer till babymonitors. Din sekretess skyddas från hackare, spårningsföretag och brottslingar som är på jakt efter dina personuppgifter.

Ju fler enheter vi har i vårt hus, desto känsligare är vi för hackare och datatjuvar. Med SENSE kan du skapa det smarta hem du vill ha genom att se till att du kan behålla kontrollen över allt – från dina bankuppgifter till dina övervakningskameror. SENSE blockerar också spårningsföretag från att övervaka dina onlineaktiviteter.

SENSE-appen – som du installerar på en smarttelefon eller surfplatta – gör att du kan installera, konfigurera och övervaka din SENSE-router. Med appen kan du snabbt övervaka säkerheten och sekretesskyddet i ditt hemnätverk.

SENSE-appen skyddar dina enheter även utanför hemmet. Den enkla men kraftfulla SENSE-appen blockerar spårning och skyddar dig från virus så att du kan leva ett smart liv på språng utan att behöva oroa dig.

SENSE kombinerar de bästa aspekterna av programvara, lokalt nätverk och molnsäkerhet på ett effektivt och sömlöst sätt för att skydda ditt smarta hem. Trafiken i nätverket analyseras av SENSE med hjälp av F-Secures Security Cloud, vilket även skyddar enheter för vilka det inte finnns någon säkerhetsprogramvara tillgänglig. Hoten blockeras genom artificiell intelligens baserat på deras rykte och beteende - de "känns av" istället för att "genomsökas".

Sign In or Register to comment.