Miksi tarvitsisin F-Secure SENSEn kotiini?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Yhdistetyssä kodissa on suuri määrä Internetiin ja/tai toisiinsa yhdistettyjä laitteita.

Internet-yhteys on nykypäivän normi, ja yhä useammissa tuotteissa ja laitteissa on tekniikkaa, jolla ne voidaan yhdistää Internetiin. Gartner Researchin* tutkimuksessa ennustettiin, että Internet-yhteyttä käyttävien laitteiden määrä on maailmanlaajuisesti 26 miljardia vuoteen 2020 mennessä. Jotkin tutkijat ennustelevat jopa 100 miljardia IoT (Internet of Things) -laitetta tämän vuosikymmenen loppuun mennessä. Keskimääräisesti kodeissa on nykyään yli viisi Internetiin yhdistettyä laitetta. Jos nämä ennustukset käyvät toteen, lähitulevaisuudessa kodeissamme on yli 50 Internetiä samaan aikaan käyttävää laitetta.

Perinteinen tietoturvaohjelmisto ei ole suunniteltu käsittelemään kaikkien laitteiden suojausta. Tässä auttaa F-Secure SENSE Se pystyy suojaamaan jokaisen kotiverkon laitteen: mobiililaitteet, työpöytälaitteet ja älylaitteet, joihin ei voi asentaa tietoturvaohjelmistoa.

F-Secure SENSE sisältää kolmikerroksisen suojausjärjestelmän, joka koostuu SENSE-reitittimestä, SENSE-sovelluksesta ja F-Secure Security Cloud -palvelusta. SENSE-sovellus lisää myös yhden suojaustason lisää SENSE-verkkoon laitteille, joissa sovellusta voidaan käyttää.

Lisäksi jos käytössäsi on SENSEn erillisversio (ei F-Secure TOTAL -paketin mukana tuleva versio) Windows-, Mac- tai Android-laitteille, joita käytetään kotiverkon ulkopuolella, SENSE-sovellus tarjoaa suojausta myös tien päällä. SENSE-sovellus voidaan asentaa yhteensä jopa 25 laitteelle. Tämä tarkoittaa, että se voidaan asentaa joko 25 Windows PC -laitteeseen tai 25 Mac-laitteeseen tai mihin tahansa yhteensä 25 laitteen yhdistelmään näistä. Se voidaan asentaa esimerkiksi 20 Windows PC -laitteeseen ja 5 Mac-laitteeseen. Jos tämä pöytäkoneiden rajoitus ylittyy tai sinulla on muuta kysyttävää tästä aiheesta, ota yhteyttä asiakastukeen.

Huomautus: Jos olet ostanut SENSEN F-Secure TOTAL -paketin osana, TOTAL-paketti sisältää päätepisteen suojaussovellukset työpöytälaitteille ja laitteille, jotka viedään kotiverkon ulkopuolelle. Ohjeita päätepisteen suojauksen asentamiseen laitteille on artikkelissa Miten F-Secure TOTAL otetaan käyttöön?

* Middleton, P., Kjeldsen, P., & Tully, J. (18.11.2013). Forecast: The Internet of Things, Worldwide, 2013. Gartner Research.