Missä ympäristöissä F-Secure SENSE -sovellus tällä hetkellä toimii?

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSEn SENSE-sovelluksella on useita tehtäviä SENSE-verkossa. Sovellusta käytetään esimerkiksi SENSE-reitittimen asennukseen ja määritykseen. SENSE-sovellus myös lisää suojauskerroksen SENSE-verkkoon laitteille, joissa sovellus toimii.

SENSE-sovellus toimii tällä hetkellä seuraavissa ympäristöissä:

  • iOS 9 ja uudemmat
  • Android 5.0 ja uudemmat
  • Windows 7 (SP1) ja uudemmat (32- ja 64-bittiset).
  • MacOS 10.10 ja uudemmat.

Jos olet ostanut SENSEn F-Secure TOTAL -paketin osana ja haluat asentaa päätepisteen suojauksen laitteillesi, katso lisätietoja artikkelista Mitkä ovat F-Secure TOTALin tukemat ympäristöt?

Huomautus: SENSE-reitittimen asennus ja määritys edellyttää Android- tai iOS-mobiililaitteessa olevaa SENSE-sovellusta (iPad 2:ta ei tueta).

iOS-järjestelmän SENSE-sovellusta voi käyttää vain SENSE-reitittimen asentamiseen, valvontaan ja hallintaan, joten se tarvitsee asentaa vain yhteen laitteeseen.

Huomautus: F-Secure SENSE -tietoturvaominaisuuksien käytettävyys vaihtelee ympäristökohtaisesti ja myös sen mukaan, oletko kotona kotiverkossasi vai liikkeellä. Kattava luettelo tietoturvaominaisuuksista on kohdassa Mitä suojausominaisuuksia F-Secure SENSE sisältää tällä hetkellä?

Sign In or Register to comment.