Mikä on F-Secure SENSE?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE luo suojatun verkon älykkääseen kotiisi yhdistäen laitteistot ja ohjelmistot ainutlaatuisella tavalla. SENSE on kehittynyt, nopea reititin, joka koostuu fyysisestä laitteesta eli SENSE-reitittimestä ja ohjelmistosovelluksesta eli SENSE-sovelluksesta.

Fyysinen laite luo suojatun verkon kotiisi suojaamalla kaikkia laitteita tietokoneista itkuhälyttimiin. Tietosuojasi on suojassa hakkereilta, seurantayrityksiltä ja rikollisilta, jotka ovat henkilökohtaisten tietojesi perässä.

Mitä enemmän laitteita meillä on kodeissamme, sitä alttiimpia olemme hakkereille ja tietovarkaille. SENSE luo haluamasi älykkään kodin ja varmistaa, että kaikki pysyy hallinnassasi pankkitiedoista turvakameroihin. SENSE estää myös seurantayrityksiä profiloimasta online-käyttäytymistäsi.

Älypuhelimeen tai tablettiin asennettavaa SENSE-sovellusta käytetään SENSE-reitittimen asennukseen, määritykseen ja valvontaan. Sovelluksella on helppo valvoa kotiverkkosi tietoturvan ja tietosuojan suojauksen tilaa.

SENSE-sovellus suojaa laitteitasi myös kodin ulkopuolella. Kevyt mutta tehokas SENSE-sovellus estää seurantatoimet ja suojaa sinua viruksilta. Voit jatkaa älylaite-elämääsi tien päällä ilman huolen häivää.

SENSE yhdistää ohjelmistojen, paikallisverkon ja pilvitietoturvan parhaat ominaisuudet tehokkaaseen ja joustavaan älykkään kodin suojaukseen. SENSE analysoi verkon liikennettä F-Securen Security Cloud -palvelun avulla ja suojaa myös laitteita, joille ei ole saatavilla tietoturvaohjelmistoja. Tekoäly estää uhat niiden maineen ja toiminnan perusteella - ne tunnistetaan tarkistamisen sijaan.