Miten F-Secure SENSE toimii?

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SENSE on suojattu reititin, joka asettuu modeemin ja kotiverkon yhdistettyjen laitteiden väliin. SENSE-reititin tukee molemmin puolin sekä kaapeloituja (Ethernet) yhteyksiä että WiFi-yhteyksiä.

SENSE-reitittimen asennus, määritys ja käyttö edellyttää joko Android- tai iOS-mobiililaitetta. Aloita asentamalla SENSE-sovellus Android- tai iOS-älypuhelimeen tai -tablettiin, joka opastaa ensiasennuksessa. Asennuksen aikana SENSE-reititin liitetään kotireitittimeen ja uusi suojattu WiFi-verkko luodaan. Kun SENSE-verkko on otettu käyttöön, voit siirtää kaikki yhdistetyt laitteet SENSE-verkkoosi. Älypuhelimen tai tabletin SENSE-sovellus toimii järjestelmänvalvojasovelluksena, jolla voi käyttää SENSE-reititintä ja myös tarkastella SENSE-verkon tietoturvan ja tietosuojan tilaa. Vain yksi SENSE-sovelluksen sisältävä laite voi toimia järjestelmänvalvojasovelluksena.

Jos käytät SENSEn erillisversiota (joka ei ole osa F-Secure TOTAL -pakettia), voit SENSE-sovelluksen avulla suojata liikkeellä ollessasi myös kotiverkon ulkopuolella käytettäviä laitteita, kuten kannettavia tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia. Jos olet ostanut SENSEn F-Secure TOTAL -paketin osana, TOTAL-paketti sisältää päätepisteiden suojaussovellukset pöytäkonelaitteille ja laitteille, joita käytetään kotiverkon ulkopuolella. SENSE-reititin suojaa laitteita, joihin ei voi asentaa käyttäjien asennettavissa olevia ohjelmistoja (kuten älytelevisioita tai turvakameroita) seuraamalla kaikkea saapuvaa ja lähtevää liikennettä verkkotasolla.

Kun ostat F-Secure SENSEn, ostat tilauspohjaisen suojauspalvelun, jossa on jatkuva uhka-analyysi. Palvelu päivittää sekä SENSE-reitittimen että -sovelluksen jatkuvasti. Koska päivitykset tehdään taustalla, pysyt suojattuna uusimmilta uhilta, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

Sign In or Register to comment.