Tarvitsenko perinteistä tietoturvaohjelmistoa työpöytäkoneeseeni, jos käytän sitä vain SENSE-verkoss

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Huomautus: Tämä artikkeli koskee sinua vain, jos käytät F-Secure SENSEn erillisversiota (joka ei ole osa F-Secure TOTAL -pakettia).

Kun F-Secure SENSE on käytössä, perinteistä tietoturvaohjelmistoa ei tarvita.

Jos haluat lisäsuojakerroksen ja parhaat suojausominaisuudet SENSE-reitittimellä, suosittelemme, että asennat SENSE-sovelluksen työpöytäkoneeseen, vaikka se pysyisikin aina kotiverkossasi. Koska F-Secure SENSE sisältää kolmikerroksisen suojausjärjestelmän, joka koostuu SENSE-reitittimestä, SENSE-sovelluksesta ja F-Secure Security Cloud -palvelusta, nämä kolme elementtiä pitävät laitteesi suojattuna yhteistoimin.

Huomautus: Pöytätietokoneiden SENSE-sovellus on saatavana Windowsille ja MacOS:lle. Windows- ja MacOS-ympäristöjen SENSE-sovellusta ei voi käyttää SENSE-reitittimen asentamiseen ja määrittämiseen. Reitittimen asentaminen ja määrittäminen edellyttää SENSE-sovelluksen lataamista ja asentamista joko Android- tai iOS-laitteeseen. Windowsin ja MacOS:n SENSE-sovelluksen suojausominaisuudet on kuvattu kohdassa Mitä suojausominaisuuksia F-Secure SENSE sisältää tällä hetkellä?

Sign In or Register to comment.