De logica van F-Secure SAFE-abonnementen en deze abonnementen upgraden

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SAFE-abonnementen zijn gebaseerd op het aantal apparaten dat u wilt beveiligen en de tijdperiode die u kiest voor uw abonnement: een abonnement kan bijvoorbeeld tot 25 apparaten omvatten voor een periode van 12 of 24 maanden. Wanneer u een F-Secure SAFE-abonnement aanschaft, wordt de betaling voor de factuurperiode gezien als 'krediet'. Dit 'krediet' loopt af tijdens de factuurperiode totdat het tijd wordt het abonnement te verlengen. Hierna begint er een nieuwe factuurperiode.

Als u ervoor kiest een huidig F-Secure SAFE-abonnement te upgraden en meer apparaten (licenties) toe te voegen tijdens een lopende factuurperiode, worden de licenties voor de extra apparaten, die u hebt aangeschaft, toegevoegd aan de lopende factuurperiode. De prijs van de extra licenties wordt berekend op een pro rata-basis afhankelijk van hoeveel tijd er nog resteert in de huidige abonnementsperiode. Als u eerder bijvoorbeeld een 1-jarig abonnement voor 5 apparaten hebt aangeschaft en u wilt dit upgraden naar totaal 7 apparaten, betaalt u voor de twee extra apparaten (licenties) gelijk verdeeld over de resterende tijd van het 1-jarige abonnement. Dit bedrag wordt vervolgens toegevoegd aan uw 'krediet'.

Wanneer het abonnement moet worden verlengd, bevat het bedrag dat betaald moet worden het geüpgradede abonnement met het nieuwe aantal apparaten (licenties).