FREEDOME VPN-prenumerationsalternativ

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

FREEDOME innehåller alltid en kostnadsfri provperiod på 5 dagar för förstagångsanvändare. När din provperiod går ut kan du välja ett av flera prenumerationsalternativ.

Prenumerationer för flera plattformar och enheter

Du kan köpa en prenumeration på FREEDOME på vår webbplats, där vi erbjuder flera olika prenumerationsalternativ som omfattar alla dina enheter – från mobila enheter till bärbara och stationära datorer. Prenumerationer för flera plattformar finns tillgängliga i grupper om 3, 5 och 7 enheter, och varje prenumeration är giltig i 12 månader.

När din betalning bekräftats får du en prenumerationskod som du måste ange i appens prenumerationsvy på var och en av enheterna. Då aktiveras din prenumeration på alla enheter som omfattas av prenumerationen.

Vi erbjuder en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar för alla köp som görs på F-Secures webbplats.

Appbutiksprenumerationer

Köp i FREEDOME-appen gör att du kan prenumerera på olika tjänster via appbutikerna. Appbutiksprenumerationer är begränsade till ett operativsystem, men är giltiga på alla dina enheter som är anslutna till samma användarkonto, till exempel ditt Google Play-konto eller Apple-ID. Appbutikerna ger dig flexibilitet att ändra dina prenumerationsalternativ, till exempel mellan antingen en fast period eller automatiskt förnyelse.

För att täcka både iOS och Android måste du teckna separata prenumerationer i respektive appbutiker. Priserna för prenumerationerna i appbutikerna har optimerats för användning på en enskild plattform.

Uppgradera till en prenumeration för flera plattformar

Om du har en giltig prenumeration med automatisk förnyelse från en appbutik och vill uppgradera till en prenumeration för flera plattformar ska du läsa följande appbutikspecifika instruktioner för hur du avslutar en prenumeration:

Anm: Även om prenumerationen avslutas förblir appbutiksprenumerationen med automatisk förnyelse giltig tills slutet på den ursprungliga prenumerationsperioden. Du kommer inte att kunna aktivera din prenumerationskod för flera plattformar än. När prenumerationen går ut meddelar FREEDOME dig och du kan ange din personliga prenumerationskod som du fick från F-Secure eStore-leverantören.

Mer information om FREEDOME-prenumerationerna finns här.

Om att förnya din prenumeration

När du förnyar din prenumeration på FREEDOME bör du observera att du tidigast kan ange den nya prenumerationskoden 30 dagar innan din aktuella prenumeration går ut. Tills dess kommer inte fältet för prenumerationskod att vara tillgängligt i användargränssnittet.

Om du anger den nya prenumerationskoden innan din aktuella prenumeration har gått ut läggs de återstående dagarna av din prenumeration att läggas till i din nya prenumeration. Du förlorar med andra ord inga dagar av din aktuella prenumeration.