FREEDOME VPN -tilausvaihtoehdot

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

FREEDOME sisältää aina ilmaisen 5 päivän kokeilujakson ensikäyttäjille. Kun kokeilujakso umpeutuu, voit valita jonkin useista tilausvaihtoehdoista.

Tilaukset useille alustoille ja laitteille

Voit tehdä FREEDOME-tilauksen sivustollamme, jolla on useita tilausvaihtoehtoja. Tilauspaketeista löytyy vaihtoehtoja, joihin saa mukaan kaikki laitteet mobiililaitteista kannettaviin ja työpöytäkoneisiin. Useiden alustojen tilauspaketit ovat saatavilla 3, 5 ja 7 laitteelle, ja kukin tilaus on voimassa 12 kuukautta.

Kun maksu on vahvistettu, saat tilauskoodin, joka on annettava kunkin laitteen sovelluksen tilausnäkymässä. Tilauksesi aktivoidaan sitten kaikissa laitteissa, jotka tilaus kattaa.

Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille F-Secure-sivustossa tehdyille ostoksille, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

Sovelluskaupan tilaukset

FREEDOMEn sovelluksensisäisillä ostoksilla voit tilata eri palveluja sovelluskaupoista. Sovelluskauppatilaukset on rajoitettu yhteen käyttöjärjestelmään, mutta ne toimivat kaikissa samaa käyttäjätiliä, kuten Google Play -tiliä tai Apple ID:tä, käyttävissä laitteissa. Sovelluskaupat ovat kätevä tapa muuttaa tilausvaihtoehtoja esimerkiksi määräaikaiseen tai automaattisesti uusittavaan.

Palvelun käyttö sekä iOS:ssä että Androidissa edellyttää erillisiä tilauksia järjestelmien omissa sovelluskaupoissa. Sovelluskauppojen tilaushinnat on laadittu yksittäisen alustan käytön mukaan.

Usean alustan tilaukseen päivittäminen

Jos sinulla on voimassa oleva, automaattisesti uusiutuva sovelluskaupan tilaus ja haluat päivittää usean alustan tilaukseen, lue seuraavat sovelluskauppakohtaiset tilauksen peruutusohjeet:

Huomautus: Vaikka tilaus on peruutettu, automaattisesti uusiutuva App Store -tilaus pysyy voimassa alkuperäisen tilausjakson loppuun. Et voi aktivoida useiden ympäristöjen tilauskoodia vielä. Kun tilaus on vanhentunut, FREEDOME antaa ilmoituksen, ja voit antaa F-Securen verkkokaupasta saamasi henkilökohtaisen tilauskoodin.

Lisätietoja FREEDOME-tilauksista on täällä.

Tietoja tilauksen uusimisesta

Kun uusit FREEDOME-tilauksen, huomaa, että voit syöttää uuden tilauskoodin aikaisintaan 30 päivää ennen voimassa olevan tilauksen päättymistä. Tilauskoodikenttä ei ole käytettävissä käyttöliittymässä ennen tätä.

Jos syötät uuden tilauskoodin ennen voimassa olevan tilauksen päättymistä, sen jäljellä olevat päivät lisätään uuteen tilaukseen. Et toisin sanoen menetä päiviä voimassa olevasta tilauksesta.