Hvordan oppretter jeg en FSDIAG-fil?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet ditt, kan vår kundestøtte be deg opprette og sende en FSDIAG-fil til teknisk støtte. Filen inneholder informasjon som kan brukes til å søke etter feil og løse problemer som er spesifikke for datamaskinen din.

Du kan opprette filen ved å bruke Støtteverktøy. Verktøyet samler inn viktig informasjon om systemet og konfigurasjonen. Informasjonen inkluderer produktdetaljer, operativsystemlogger og systeminnstillinger. Deler av informasjonen kan være konfidensiell. Dataene som innhentes, blir lagret i en lokal fil på datamaskinen. Innhentingen av informasjon kan ta flere minutter.

I Windows

 1. Klikk på Start.
 2. Velg Alle programmer > (ditt F-Secure-produkt) > Støtteverktøy.

  Støtteverktøy-vinduet åpnes.

 3. Klikk på OK.

  Verktøyet begynner å samle inn informasjon. Det oppretter utdatafilen på skrivebordet ditt. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Vær oppmerksom på at størrelsen på filen vanligvis er mindre enn 10 MB, men for bedriftsbrukere kan filstørrelsen bli så stor som 100 MB.

 4. Når du har blitt kontaktet av kundestøtte via e-post, legger du ved FSDIAG-filen i svaret på e-postmeldingen.

  E-postmeldingen fra oss inneholder saks-IDen for støtteforespørselen. Ta vare på denne IDen. Du kan få bruk for den senere som referanse.

på Mac

 1. Klikk på Finder-ikonet i Dock.
 2. Klikk på Programmer.
 3. Dobbeltklikk på F-Secure.
 4. Dobbeltklikk på Støtteverktøy.
 5. Trykk på Enter for å fortsette.
 6. Oppgi admininistratorpassordet ditt og trykk på Enter når du blir bedt om det.
  Merk: Sikkerhetshensyn gjør at du ikke ser passordet når du skriver det.

  Verktøyet begynner å samle inn informasjon. Det oppretter utdatafilen på skrivebordet ditt. Navnet på arkivfilen er fsdiag.tar.gz. Vær oppmerksom på at størrelsen på filen vanligvis er mindre enn 10 MB, men for bedriftsbrukere kan filstørrelsen bli så stor som 100 MB.

 7. Når du har blitt kontaktet av kundestøtte via e-post, legger du ved FSDIAG-filen i svaret på e-postmeldingen.

  E-postmeldingen fra oss inneholder saks-IDen for støtteforespørselen. Ta vare på denne IDen. Du kan få bruk for den senere som referanse.