Miten voin lähettää sähköposteja, kun F-Secure Freedome on käytössä?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Jos käytät F-Secure FREEDOME VPN:ää, saatat havaita, että et voi lähettää sähköposteja enää. Voit silti lukea sähköposteja normaalisti.

Sähköpostit lähetetään yleensä SMTP-protokollan kautta. Lähes kaikki Internet-palveluntarjoajat estävät haitallisia käyttäjiä käyttämästä postipalvelimia roskapostin välittämiseen siten, että ne eivät salli sähköpostien välittämistä omien postipalvelimiensa kautta muutoin kuin Internet-palveluntarjoajan omasta verkosta.

Kun F-Secure FREEDOME VPN on käytössä, kaikki verkkoliikenne (lähettämäsi sähköpostit mukaan lukien) reititetään valitsemasi virtuaalisen sijainnin kautta. Tästä syystä lähettämäsi sähköpostit tulevat Internet-palveluntarjoajalle Internetistä, ja ne yleensä estetään. Näkyviin saattaa tulla esimerkiksi virheilmoitus sähköpostin välittämisen estämisestä.

Tämän ongelman korjaaminen edellyttää, että vaihdat sähköpostin lähetysasetukset laitteessasi. Useimmat Internet-palveluntarjoajat sallivat sähköpostit Internetistä, kun käytät SMTP-protokollan salattua versiota, kuten SMTPS:ää. SMTPS:n avulla voit tehdä todennuksen Internet-palveluntarjoajan postipalvelimessa.

Normaali SMTP-protokollan portti on 25, kun taas SMTPS-portti on oletusarvoisesti 465 tai 587. Voit kokeilla muuttaa vain SMTP-portin numeron sähköpostimäärityksissä ja katsoa, auttaako se.

Jos portin vaihto ei riitä, lue Internet-palveluntarjoajan oppaista tai tukisivulta, mitä asetuksia laitteessa on muutettava. Koska kyseessä on Internet-palveluntarjoajakohtainen kokoonpanomuutos, emme voi antaa kaikkia käyttäjiä koskevia yksityiskohtaisia ohjeita.