Vad gör jag om jag vill uppgradera (förnya) mitt nuvarande Internet Security-abonnemang till F-Secur

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Om du för närvarande använder F-Secure Internet Security och behöver förnya din prenumeration rekommenderar vi att du uppgraderar ditt Internet Security till F-Secure SAFE. Med SAFE kan du skydda alla dina enheter – inte bara datorn.

Anm: Uppgradera din nuvarande prenumeration till SAFE så nära utgångsdatumet som möjligt. F-Secure SAFE är en annan produkt så de dagar som återstår av din befintliga Internet Security-prenumeration kan inte överföras till din nya SAFE-prenumeration.

Migrera från F-Secure Internet Security till F-Secure SAFE:

 1. När det är dags att förnya din prenumeration väljer du köpalternativet för F-Secure SAFE – antingen i det e-postmeddelande du har fått eller på produktens webbsida.
 2. Gå vidare i köpprocessen tills du uppmanas att skapa ett My F-Secure-konto. F-Secure SAFE-prenumerationer kan endast erhållas via tjänsten My F-Secure.
 3. När ditt köp är klart klickar du på Skapa ett konto för My F-Secure. Sidan för att skapa konto visas.

  Anm: Du kan även skapa kontot via länken i e-postmeddelandet för orderbekräftelsen.

 4. Skapa ett My F-Secure-konto:
  1. Fyll i ditt namn och din e-postadress i relevanta fält. Kontrollera att din e-postadress är korrekt då den kommer att användas som en del av dina inloggningsuppgifter.
  2. Skapa ett lösenord.

   Anm: Kontrollera att du har angett lösenordet för ditt konto korrekt. Sök efter stavfel i lösenordet genom att klicka på Visa lösenord.

  3. Markera rutan Skicka de senaste nyheterna, tipsen och specialerbjudandena till mig (om den är omarkerad) för att erhålla uppdateringar från F-Secure.
  4. Välj Godkänn och skapa konto. Du omdirigeras till huvudsidan för My F-Secure.
  5. Kontrollera din inkorg:
   • I e-postmeddelandet Bekräfta din e-postadress klickar du på Bekräfta för att säkerställa att du erhåller uppdateringar från F-Secure; och
   • Klicka på länken i e-postmeddelandet Aktivera ditt F-Secure-konto nu för att bekräfta e-postadressen för ditt konto.

   Ditt konto har bekräftats och genererats.

 5. F-Secure SAFE är en separat produkt och därför behöver du ladda ned och installera produkten på din dator. Under installationen kommer din gamla Internet Security-produkt att bytas ut mot SAFE.

Starta ditt skydd genom att klicka på Lägg till enhet och följ instruktionerna på skärmen.