Mitä teen, jos haluan päivittää (uusia) nykyisen Internet Security -tilaukseni F-Secure SAFE -ratkai

Jos käytät parhaillaan F-Secure Internet Securitya ja sinun on uusittava tilauksesi, suosittelemme, että päivität Internet Securityn F-Secure SAFEksi. SAFEn avulla voit suojata tietokoneen lisäksi myös kaikki muut laitteesi.

Huomautus: Päivitä nykyinen tilauksesi SAFE-tilaukseksi mahdollisimman lähellä tilauksesi päättymispäivää. Koska F-Secure SAFE on eri tuote kuin Internet Security, Internet Security -tilauksesi jäljellä olevia tilauspäiviä ei voida siirtää uuteen SAFE-tilaukseen.

Siirtyminen F-Secure Internet Security -tuotteesta F-Secure SAFE -tuotteeseen:

 1. Kun on aika uudistaa tilauksesi, valitse F-Secure SAFEn ostamisvaihtoehto joko saamastasi sähköpostiviestistä tai tuotteen verkkosivulta.
 2. Etene ostoprosessissa vaiheeseen, jossa sinua pyydetään luomaan Oma F-Secure -tili. F-Secure SAFE -tilauksia hallinnoidaan Oma F-Secure -palvelun kautta.
 3. Kun ostos on tehty, valitse Luo tili My F-Secure -palveluun. Tilin luomiseen käytettävä sivu tulee näkyviin.

  Huomautus: Voit luoda tilin myös tilausvahvistusviestissä olevan linkin kautta.

 4. My F-Secure -tilin luominen:
  1. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kenttiin. Varmista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, sillä sitä käytetään kirjautumistunnuksessasi.
  2. Luo salasana.

   Huomautus: Varmista, että kirjoitat tilisi salasanan oikein. Tarkista, että salasanassasi ei ole kirjoitusvirheitä, ja valitse Näytä salasana.

  3. Valitse Lähetä minulle tuoreimpia uutisia, vihjeitä ja erikoistarjouksia, jos sitä ei ole valittu, jotta saat päivityksiä F-Securelta.
  4. Valitse Hyväksy ja luo tili. Sinut ohjataan My F-Secure -pääsivulle.
  5. Tarkista sähköpostisi Saapuneet-kansio:
   • Valitse Vahvista sähköpostiosoitteesi -sähköpostiviestissä oleva Vahvista-vaihtoehto, jotta saat päivityksiä F-Securelta.
   • Vahvista tilisi sähköpostiosoite napsauttamalla Aktivoi F-Secure-tilisi nyt -sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

   Tilisi on vahvistettu ja luotu.

 5. F-Secure SAFE on erillinen tuote, joten lataa ja asenna se tietokoneeseen. Asennuksen aikana SAFE korvaa vanhan Internet Security -tuotteesi.

Käynnistä suojaus valitsemalla Lisää laite ja toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Sign In or Register to comment.