Hoe weet ik of ik beschik over de nieuwste updates?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Automatische updates worden ingeschakeld wanneer u het F-Secure-product installeert. Wanneer de computer verbinding heeft met internet, controleert het product elke twee uur op nieuwe updates en worden de dagelijkse updates automatisch gedownload.

Het volledige updatepakket is erg groot en de downloadtijd is afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding. Als uw computer de afgelopen zeven dagen niet ingeschakeld is geweest, wordt het volledige updatepakket gedownload en geïnstalleerd. Dit duurt langer dan de normale, dagelijkse updates.

Opmerking: Als u zo snel mogelijk wilt downloaden, kunt u het beste minstens een keer per week verbinding met internet maken met uw computer.

Als u de nieuwste (laatst uitgevoerde) updates wilt controleren:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het product in het systeemvak en selecteer Instellingen openen.

    De pagina Instellingen wordt geopend.

  2. Selecteer Updates in het navigatievak links.

Onder Verbinding ziet u de tijd van de laatste updatecontrole en de uitkomst.

Selecteer Nu controleren als u een handmatige controle voor de nieuwste updates wilt uitvoeren. Let op dat deze controle ook het beveiligingsproduct op uw apparaat naar de nieuwste versie upgradet als deze is uitgebracht maar nog niet op uw apparaat is geïnstalleerd.

Onder Updategeschiedenis kunt u de nieuwste updates bekijken die zijn geïnstalleerd voor afzonderlijke scanengines die in het product beschikbaar zijn. U kunt de namen van de engines en de versie van hun nieuwste updates zien, evenals de datum en tijd van de update. Let op dat het updatepakket met het hoogste versienummer niet noodzakelijkerwijs de nieuwste gedownloade update is.

Tip: U kunt snel op updates controleren door met de rechtermuisknop op het productpictogram in het systeemvak te klikken en Controleren op updates te selecteren. Het product controleert op nieuwe updates en installeert deze meteen.