Hvordan ved jeg, at jeg har de seneste opdateringer?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Automatiske opdateringer slås til, så snart du installerer F-Secure-produktet. Når din computer har forbindelse til internettet, søger produktet efter nye opdateringer af virusdefinitioner hver anden time og henter de daglige opdateringer automatisk.

Hele opdateringspakken er temmelig stor, og overførselstiden afhænger af hastigheden på din internetforbindelse. Hvis computeren ikke har været tændt de sidste syv dage, hentes og installeres hele opdateringspakken, og det tager længere tid end de normale daglige opdateringer.

Bemærk: Det anbefales for at gøre overførslen så hurtig som mulig, at du opretter forbindelse med computeren til internettet mindst én gang om ugen, hvis det er muligt.

Sådan kontrolleres de seneste (sidst udførte) opdateringer:

  1. Højreklik på produktikonet på proceslinjen, og vælg Åbn indstillinger.

    Siden Indstillinger åbnes.

  2. Vælg Opdateringer i venstre navigation.

Du kan under Forbindelse se tidspunktet for den seneste opdateringskontrol, og om den lykkedes.

Du kan søge efter de seneste opdateringer manuelt ved at vælge Kontroller nu. Bemærk, at denne kontrol også opgraderer den seneste version af sikkerhedsproduktet på din enhed, hvis den er blevet frigivet, men endnu ikke installeret på din enhed.

Du kan under Opdateringsoversigt se de seneste opdateringer, der er installeret for de enkelte scanningsprogrammer, der findes i produktet. Du kan se programnavnene og versionen af deres seneste opdateringer samt datoen og klokkeslættet for opdateringen. Bemærk, at opdateringspakken med det højeste versionsnummer ikke nødvendigvis er den seneste opdatering, der er blevet hentet.

Tip: Du kan også hurtigt søge efter opdateringer ved at højreklikke på produktikonet på proceslinen og vælge Kontroller for opdateringer. Produktet søger efter nye opdateringer og installerer dem med det samme.