Mistä tiedän, että minulla on uusimmat päivitykset?

This discussion has a more recent version.

Automaattiset päivitykset otetaan käyttöön heti, kun asennat F-Secure-tuotteen. Kun tietokone on muodostanut Internet-yhteyden, tuote tarkistaa uudet virusmääritykset kahden tunnin välein ja lataa päivittäiset päivitykset automaattisesti.

Koko päivityspaketti on melko suuri, ja sen latausaika riippuu Internet-yhteyden nopeudesta. Jos tietokonetta ei ole käynnistetty viikkoon, koko päivityspaketti ladataan ja asennetaan, mikä kestää pidempään kuin normaalit päivittäiset päivitykset.

Huomautus: Voit nopeuttaa latausta muodostamalla Internet-yhteyden vähintään kerran viikossa.

Voit tarkistaa uusimmat (viimeksi tehdyt) päivitykset seuraavasti:

  1. Napsauta ilmaisinalueella olevaa tuotekuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa asetukset.

    Asetukset-sivu tulee näkyviin.

  2. Valitse vasemmasta siirtymisruudusta Päivitykset.

Yhteys-kohdassa näkyy edellisen päivitystarkistuksen ajankohta ja onnistuminen.

Voit tarkistaa uusimmat päivitykset manuaalisesti valitsemalla Tarkista nyt. Huomaa, että tämä tarkistus päivittää myös uusimman tietoturvatuotteen version laitteeseesi, jos se on julkaistu mutta vielä asentamatta.

Voit tarkastella uusimpia tuotteen yksittäisille tarkistusohjelmille asennettuja päivityksiä Päivityshistoria-kohdassa. Ohjelmien nimet ja niiden uusimpien päivitysten versiot sekä päivitysten ajankohdat ovat näkyvissä. Huomaa, että päivityspaketin uusin versionumero ei ole välttämättä uusin ladattu päivitys.

Vihje: Voit tarkistaa päivitykset nopeasti myös napsauttamalla ilmaisinalueella olevaa tuotekuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Tarkista päivitykset. Tuote tarkistaa uudet päivitykset ja asentaa ne heti.