Hoe kan ik met Internet Security Ouderlijk toezicht inschakelen voor de pc van mijn kind?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Met Ouderlijk toezicht kunt u de online activiteiten van uw kind volgen, apparaatlimieten instellen en inhoud beperken.

Tip: Als uw kind toegang heeft tot een gezinscomputer, maakt u een apart Windows-account voor uw kind, logt u in op dat account en volgt u vervolgens dezelfde stappen.

 1. Log in op de computer.
 2. Open Internet Security.
 3. Selecteer Ouderlijk toezicht > Inschakelen en vervolgens Ja om Ouderlijk toezicht in te schakelen. De volgende instellingen zijn standaard ingeschakeld:
  • Inhoud blokkeren
  • Gebruikslimiet apparaat

  Opmerking: Het filter voor zoekresultaten moet in de instellingen handmatig worden ingeschakeld.

 4. Ga naar de instellingen:
  1. Ga naar de onderkant van de hoofdproductweergave met de tekst: U kunt deze via instellingen wijzigen en selecteer de koppeling Instellingen.
  2. Voer indien nodig uw beheerdersinstellingen in en selecteer Ja. Hiermee worden de instellingen voor Ouderlijk toezicht geopend.

  De instellingen zijn als volgt:

  • Met Inhoud blokkeren kunt u websites blokkeren op basis van de inhoud of alleen toegang tot bepaalde websites toestaan.
  • Met Zoekresultatenfilter stelt u Google, Yahoo en Bing in op een 'strikt' niveau om te voorkomen dat inhoud in de zoekresultaten wordt weergegeven die niet voor minderjarigen geschikt is.
  • Met Gebruikslimiet apparaat kunt u beperken wanneer en hoelang uw kind de computer mag gebruiken en op internet mag surfen.
 5. Bepaal de gewenste instellingen voor de computer of het account van uw kind en/of schakel instellingen in/uit en selecteer vervolgens OK.