Hva er My F-Secure?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

My F-Secure er senteret for beskyttelse. Det er administrasjonsportalen for alle enheter som er beskyttet av F-Secure SAFE- eller F-Secure TOTAL-abonnementet, og stedet hvor du kan begynne å beskytte ulike enheter.

Via My F-Secure kan du:
  • Beskytte egne enheter,
  • Beskytte barnas enheter,
  • Invitere familiemedlemmer og venner til å bli med i gruppen din, og
  • Kontroller konto- og betalingsopplysninger.

Med en My F-Secure-konto kan du tilpasse sikkerheten til ditt behov. Hvis du for eksempel inkluderer barn i gruppen din, kan du konfigurere familieregler på enhetene deres, slik at de kan utforske internettet innenfor trygge rammer. Det å invitere et familiemedlem eller en venn inn i gruppen er en fin måte å dele abonnementet på. Når du inviterer noen til gruppen din, blir en My F-Secure-konto opprettet på deres vegne. Alt de må gjøre, er å logge seg på.

Velg Total-apper på øvre linje i My F-Secure for å begynne å administrere produktene du har tilgang til:
  • SAFE
  • FREEDOME VPN (bare tilgjengelig med F-Secure TOTAL-abonnement)
  • KEY (bare tilgjengelig med F-Secure TOTAL-abonnement)
  • SENSE (bare tilgjengelig med F-Secure TOTAL-abonnement)

I tillegg til administrasjon av F-Secure-produktinstallasjoner er all abonnementsrelatert informasjon tilgjengelig i portalen. Hovedsiden viser når abonnementet utløper og hvor mange ubrukte lisenser du har. Hvis abonnementet ditt er i ferd med å utløpe eller du har sluppet opp for lisenser, kan du utvide abonnementet og/eller kjøpe flere lisenser via portalen.

Velg Abonnement på øvre linje for å vise abonnementsrelatert informasjon.

Velg <navnet ditt> > Kontoinnstillinger på øvre linje for å få tilgang til kontoreletert informasjon og redigere e-postadressen for F-Secure.

Du kan også administrere My F-Secure-kontoen på mobile enheter siden portalen skaleres fint ned til en størrelse som passer på telefonskjermen.

Før du kan begynne å beskytte enhetene dine med F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL, må du registrere deg i My F-Secure og opprette en konto.