Hva er F-Secure SAFE?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

F-Secure SAFE er en sikkerhetstjeneste du kan installere på datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet for å beskytte deg selv og dine nærmeste mot forskjellige typer trusler.

F-Secure SAFE sørger for virusbeskyttelse mot skadelige programmer (apper) som prøver å bryte personvernet og stjele verdifulle personopplysninger som identifikasjons- eller kredittkortinformasjon. SAFE hindrer også at kriminelle kan bruke slike apper til å ta kontroll over enheten din og misbruke den til å spre skadelig programvare eller søppelpost til andre enheter.

F-Secure SAFE beskytter også deg og dine nærmeste når dere surfer på internettet, med funksjoner som:

  • Nettleserbeskyttelse (som kalles Trygg nettlesing på mobilplattformer), som bruker avansert, skybasert omdømmekontroll til å sjekke nettsider og sørge for at man bare får tilgang til trygge nettsteder.
  • Nettbankbeskyttelse, som beskytter netthandel og nettbankaktiviteter ved å sikre forbindelsen når du åpner nettbankportal.
  • Familieregler som beskytter familien med ett abonnement og bidrar til å sette sunne grenser for barnas bruk av enheter.
  • Sikkerhetsvurderinger av nettsteder, som kategoriserer søkeresultatene og gir en indikasjon på hvor sikker eller potensielt skadelig en nettlenke kan være.

Hvis du vil bruke den mest oppdaterte beskyttelsen, kan du velge å delta i Security Cloud, som er en avansert og kooperativ skybasert skanneteknologi som kontrollerer ryktet til alle filer som blir funnet på enheten. Dette gir kortest reaksjonstid mot nye trusler og beskytter mot både eksisterende og fremtidige trusler.