Hva er nettleserbeskyttelse?

L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Nettleserbeskyttelse (kalles Sikker nettlesing på mobilenheter) blokkerer skadelige og mistenkelige nettsteder for å sikre datamaskinen og personlige data. Uønskede nettsider kan for eksempel bli blokkert med et "blokkeringsside"-varsel.

Funksjonen setter også inne et symbol for omdømmevurdering foran hver lenke på søkeresultatsiden, også ved bruk av HTTPS. Dette hjelper deg med å unngå skadelige og mistenkelige nettsteder selv før du klikker på dem. Denne funksjonen er tilgjengelig for søkemotorene Google, Yahoo og Bing!

Når det gjelder Windows and Mac, er Nettleserbeskyttelse fra F-Secure en nettleserutvidelse (tillegg) som inngår i F-Secure SAFE. Utvidelsen er tilgjengelig for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Utvidelsen blir automatisk installert når du installerer F-Secure SAFE på datamaskinen, men for de fleste nettlesere må Nettleserbeskyttelse-utvidelsen slås på særskilt når du åpner den valgte nettleseren for første gang.

Når utvidelsen blir slått på i nettleseren, sørger Nettleserbeskyttelse for sikker nettlesing og bruk av nettbank ved å støtte både kryptert (HTTPS) og ukryptert (HTTP) trafikk.

Sign In or Register to comment.