Wat is Browsebeveiliging?

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Browserbeveiliging (bekend als Veilig browsen op mobiele apparaten) blokkeert schadelijke en verdachte websites om de veiligheid van uw computer en persoonlijke gegevens te waarborgen. Ongewenste webpagina's kunnen bijvoorbeeld worden geblokkeerd met de melding 'pagina blokkeren'.

Het voegt ook een reputatiebeoordelingspictogram toe voor elke link op uw pagina met zoekresultaten, zelfs wanneer HTTPS wordt gebruikt. Hiermee kunt u schadelijke en verdachte websites vermijden nog voordat u erop klikt. Deze functie is beschikbaar voor de zoekmachines Google, Yahoo en Bing.

Browserbeveiliging door F-Secure is een browserextensie/uitbreiding die deel uitmaakt van het softwarepakket F-Secure SAFE. De extensie is momenteel beschikbaar voor Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. De extensie wordt automatisch geïnstalleerd wanneer u F-Secure SAFE op uw computer installeert en in de meeste webbrowsers moet de extensie Browserbeveiliging nog afzonderlijk worden ingeschakeld wanneer u de door u geselecteerde browser voor het eerst opent.

Wanneer de extensie in uw browser is ingeschakeld, beschermt Browserbeveiliging uw browsen en internetbankieren door zowel gecodeerd (HTTPS) als niet-gecodeerd (HTTP) verkeer te ondersteunen.