Wat is Bankierbeveiliging en hoe werkt het?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Bankierbeveiliging voegt nog een beveiligingslaag toe voor online bankieren en/of het uitvoeren van online overschrijvingen.

Als u Bankierbeveiliging gebruikt, wordt elke website die u bezoekt gecontroleerd via uw Security Cloud. Als u deze controle uitvoert, krijgt Bankierbeveiliging informatie over of de site in uw lijst met vertrouwde bankierensites staat of niet. Als deze niet in die lijst staat, wordt een melding weergegeven waarin staat dat u een online bankierensite opent die is beveiligd met https en dat Bankierbeveiliging de site veilig vindt.

Als u de volgende online bankierensessie start, wordt Bankierbeveiliging automatisch geactiveerd.

Opmerking: Op de pc biedt Bankierbeveiliging een verhoogd beveiligingsniveau. Als u een online bankierensessie hebt gestart en de Bankierbeveiliging-modus is geactiveerd, verbreekt Bankierbeveiliging de verbinding met alle niet-vertrouwde applicaties van internet en voorkomt het programma dat deze opnieuw verbinding maken als u zich op een vertrouwde bankierensite bevindt. Het blokkeren van verbindingen voorkomt dat uw bankierensessies worden gekaapt en zorgt ervoor dat uw geld veilig is. Bovendien hebt u tijdens een bankierensessie alleen toegang tot websites die veilig worden bevonden. Andere websites worden geblokkeerd.

Opmerking: De SAFE-browser moet worden gebruikt als u de Bankierbeveiliging-functie op Android-apparaten wilt gebruiken.

Gerlin56
Sign In or Register to comment.