Hvad er My F-Secure?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

My F-Secure er udgangspunktet for din beskyttelse. Det er administrationsportalen for alle de enheder, der er beskyttet med dit abonnement på F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL, og stedet, hvor du kan begynde at beskytte dine forskellige enheder.

Via My F-Secure kan du:
  • Beskytte dine egne enheder,
  • Beskytte dine børns enheder,
  • Invitere familiemedlemmer eller venner til at deltage i din gruppe og
  • Tjekke konto- og betalingsoplysninger.

Med en My F-Secure-konto kan du tilpasse sikkerheden til dine egne behov. Ved at føje børn til din gruppe kan du for eksempel opsætte Familieregler på deres enheder, så de kan udforske internettet inden for sikre grænser. En god måde at dele dit abonnement på er ved at invitere et familiemedlem eller en ven til din gruppe. Når du inviterer nogen til din gruppe, oprettes der en My F-Secure-konto på deres vegne, så de skal blot logge på for at aktivere kontoen.

Vælg Total-apps på den øverste linje i My F-Secure for at begynde at administrere de produkter, der er tilgængelige for dig:
  • SAFE
  • FREEDOME VPN (kun tilgængelig med F-Secure TOTAL-abonnement)
  • KEY (kun tilgængelig med F-Secure TOTAL-abonnement)
  • SENSE (kun tilgængelig med F-Secure TOTAL-abonnement)

Bortset fra at administrere dine F-Secure-produktinstallationer er alle abonnementsrelaterede oplysninger tilgængelige på portalen. Hovedsiden viser, hvornår dit abonnement udløber, og hvor mange ledige licenser du har. Hvis dit abonnement er ved at udløbe, eller du er løbet tør for licenser, kan du forlænge abonnementet og/eller købe flere licenser via portalen.

Vælg Abonnement på den øverste linje for at få vist dine abonnementsrelaterede oplysninger.

For at få adgang til dine kontorelaterede oplysninger, beskedindstillinger og for at redigere din F-Secure-e-mailadresse skal du vælge <dit navn> > Kontoindstillinger på den øverste linje.

Du kan også administrere din My F-Secure-konto med mobile enheder, eftersom portalen skaleres glimrende til telefonskærmenes størrelser.

Før du kan begynde at beskytte dine enheder med F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL, skal du først registrere dig på My F-Secure og oprette en konto.