Hvad er Browserbeskyttelse?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Browserbeskyttelse (kaldet Sikker browsing på mobile enheder) blokerer skadelige og mistænkelige websteder af hensyn til sikkerheden for din computer og personlige data. For eksempel kan uønskede websider blokeres med en "blokeringsside".

Det tilføjer også et ikon til klassificering af omdømme før hvert link på siden med søgeresultater, selv når HTTPS bruges. Det er med til at undgå skadelige og mistænkelige websteder, selv før du klikker på dem. Denne funktion er tilgængelig for søgemaskinerne Google, Yahoo og Bing!.

Til Windows og Mac er Browserbeskyttelse fra F-Secure en browserudvidelse (et tilføjelsesprogram), der er en del af F-Secure SAFE. Udvidelsen er tilgængelig for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Udvidelsen installeres automatisk, når du installerer F-Secure SAFE på din computer, og for de fleste webbrowsere skal browserbeskyttelsesudvidelsen aktiveres separat, når du åbner din valgte browser første gang.

Når udvidelsen slås til i din browser, holder Browserbeskyttelse din browsing og netbank sikker ved at understøtte både krypteret (HTTPS) og ikke-krypteret (HTTP) trafik.