Vad är Security Cloud?

This discussion has a more recent version.
L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Security Cloud är en onlinetjänst som ger snabb respons på de senaste internetbaserade hoten.

Som bidragsgivare godkänner du att Security Cloud samlar in säkerhetsdata som hjälper oss att stärka skyddet mot nya och framväxande hot. Security Cloud samlar in säkerhetsinformation om vissa okända, skadliga eller misstänkta program och oklassificerade webbplatser. Den här informationen är anonym och skickas till F-Secure Corporation för kombinerad dataanalys. Vi använder den analyserade informationen till att förbättra ditt skydd mot de senaste hoten och skadliga filer.

Så här fungerar Security Cloud

Security Cloud samlar in säkerhetsinformation om okända applikationer och webbplatser och om skadliga program och bedrägerier på webbplatser. Genom att prenumerera på Security Cloud ger du oss tillåtelse att samla in viktig information som gör att vi kan tillhandahålla våra säkerhetstjänster och se till att de är skyddade och effektiva. Därför är det av största vikt att vi kan samla in säkerhetsdata om okända filer, misstänkt beteende på enheter och besökta webbadresser.

Security Cloud spårar inte din webbaktivitet och samlar inte in information om webbplatser som redan har analyserats. Det samlar heller inte in någon information om säkra applikationer som är installerade på datorn. Säkerhetsdata används inte i riktade marknadsföringssyften.