Vad är Surfskydd?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Surfskydd (också känt som Säker surfning på mobila enheter) blockerar skadliga och misstänksamma webbsidor för att garantera säkerheten av din dator och dina personliga uppgifter. Oönskade webbsidor kan t.ex. blockeras med en "blockera sida"-avisering.

Det lägger dessutom till en ikon för anseendebedömning framför varje länk på sidan med sökresultat, t.o.m. när HTTPS används. Det här hjälper dig att undvika skadliga och misstänksamma webbsidor innan du klickar på dem. Den här funktionen finns tillgänglig för sökmotorer från Google, Bing! och Yahoo.

F-Secures Surfskydd är ett webbläsartillägg för Windows och Mac som utgör en del av det F-Secure SAFE-programvarupaket du köper. Tillägget är för närvarande enbart tillgängligt för Internet Explorer, Firefox, Chrome och Safari. Tillägget installeras automatiskt när du installerar F-Secure SAFE på datorn och för de flesta webbläsare måste tillägget Surfskydd aktiveras separat när du öppnar den valda webbläsaren för första gången.

När tillägget aktiveras i din webbläsare hjälper Surfskydd dig att säkra din surfning och din användning av nätbank genom att stöda både krypterad (HTTPS) och okrypterad (HTTP) trafik.

Sign In or Register to comment.