Mikä on My F-Secure?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

My F-Secure on suojauksesi keskus.Se on kaikkien F-Secure SAFE- tai F-Secure TOTAL -tilauksesi alaisuudessa suojattujen laitteiden hallintaportaali ja paikka, jossa voit aloittaa eri laitteiden suojaamisen.

My F-Secure -portaalin kautta voit:
  • suojata omia laitteitasi,
  • Suojaa lastesi laitteita,
  • kutsua perheenjäseniä tai kavereita ryhmääsi ja
  • tarkistaa tili- ja maksutietoja.

My F-Secure -tilin avulla voit muokata suojauksen henkilökohtaisten tarpeittesi mukaiseksi.Esimerkiksi lasten lisääminen ryhmään mahdollistaa perhesääntöjen määrittämisen heidän laitteillaan, jotta lapset voivat tutkia internetiä turvallisella tavalla.Perheenjäsenen tai ystävän kutsuminen ryhmään on hyvä tapa jakaa tilaus.Kun olet kutsunut jonkun ryhmääsi, hänelle luodaan My F-Secure -tili, joten tilin aktivoimiseksi hänen tarvitsee vain kirjautua sisään.

Valitse My F-Secure -sivun yläpalkista Total-sovellukset, niin voit aloittaa käytettävissäsi olevien tuotteiden hallinnan:
  • SAFE
  • FREEDOME VPN (vain F-Secure TOTAL -tilauksen kanssa)
  • KEY (vain F-Secure TOTAL -tilauksen kanssa)
  • SENSE (vain F-Secure TOTAL -tilauksen kanssa)

F-Secure-tuoteasennusten hallitsemisen lisäksi portaalissa on myös kaikki tilaukseen liittyvät muut tiedot. Pääsivulla näytetään, milloin tilauksesi päättyy ja kuinka monta käytettävissä olevaa käyttöoikeutta sinulla on.Jos tilauksesi on päättymässä tai käyttöoikeutesi ovat lopussa, voit pidentää tilausta ja/tai ostaa lisää käyttöoikeuksia portaalin avulla.

Voit tutkia tilaukseen liittyviä tietojasi valitsemalla yläpalkista Tilaus.

Voit tutkia tiliin liittyviä tietoja, ilmoitusasetuksia ja muokata F-Secure-sähköpostiosoitettasi valitsemalla yläpalkista <oma nimi> > Tiliasetukset.

Voit hallinnoida My F-Secure -tiliäsi myös mobiililaitteilla, sillä portaali skaalautuu nätisti myös puhelimen näytölle.

Laitteiden suojaaminen F-Secure SAFE- tai F-Secure TOTAL -ratkaisulla edellyttää, että rekisteröidyt ensin My F-Secure -palveluun ja luot tilin.

Sign In or Register to comment.