Mikä on F-Secure SAFE?

This discussion has a more recent version.

F-Secure SAFE on tietoturvapalvelu, jonka käyttäjä voi asentaa tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen itsensä ja läheistensä suojaamiseksi erinäisiltä uhilta.

F-Secure SAFE sisältää virussuojauksen haitallisilta sovelluksilta, jotka yrittävät häiritä tietosuojaasi ja varastaa arvokkaita henkilötietoja, kuten tunnistetietoja tai luottokorttitietoja. SAFE estää myös rikollisia käyttämästä tällaisia sovelluksia, joilla laite voidaan ottaa hallintaan ja joilla sitä voidaan käyttää haitallisten ohjelmistojen tai roskapostiviestien levittämiseen muihin laitteisiin.

F-Secure SAFE suojaa käyttäjää ja hänen läheisiään myös Internet-selauksessa seuraavilla ominaisuuksilla:

  • Selauksen suojaus (turvallinen selaus mobiiliympäristöissä) käyttää kehittynyttä pilvipohjaista Web-maineen tarkistusta, jolla se tarkistaa Web-sivut ja varmistaa, että vain turvallisia sivustoja käytetään.
  • Pankkitoimintojen suojaus suojaa verkko-ostokset ja verkkopankkitoiminnot suojaamalla yhteyden, jolla verkkopankkiportaalia käytetään.
  • Perhesäännöt, jotka suojaavat perhettäsi yhdellä tilauksella ja auttavat määrittämään terveitä rajoja lasten laitekäytölle.
  • Verkkosivustojen turvaluokitukset luokittelevat hakutulokset ja ilmaisevat, miten turvallinen tai mahdollisesti haitallinen verkkosivulinkki voi olla.

Kaikkien uusimman suojauksen käyttäminen edellyttää osallistumista Security Cloud -palveluun. Tämä kehittynyt, yhteistyöhön perustuva pilvipohjainen tarkistustekniikka tarkistaa kaikkien laitteesta löytyneiden tiedostojen maineen. Näin vasteaika uusia uhkia vastaan on mahdollisimman lyhyt, ja suojaus toimii aiemmin tunnistettuja ja tulevia uhkia vastaan.