Mikä on selauksen suojaus?

This discussion has a more recent version.

Selauksen suojaus (Turvallinen selaus mobiililaitteissa) estää haitalliset ja epäilyttävät sivustot ja varmistaa tietokoneesi ja henkilötietojesi turvallisuuden. Esimerkiksi tarpeettomat verkkosivut voidaan estää "sivunesto"-ilmoituksella.

Se lisää myös maineluokituskuvakkeen kunkin hakutulossivulla olevan linkin eteen myös HTTPS:ää käytettäessä. Tämä auttaa välttämään haitalliset ja epäilyttävät sivustot jo ennen niiden avaamista. Tämä toiminto on käytettävissä Google-, Yahoo- ja Bing!-hakukoneissa.

F-Securen selauksen suojaus on Windows- ja Mac-selainlaajennus (lisäosa), joka on osa ostamaasi F-Secure SAFE -ohjelmistopakettia. Laajennus on saatavilla tällä hetkellä Internet Exploreriin, Firefoxiin, Chromeen ja Safariin. Laajennus asennetaan automaattisesti, kun asennat F-Secure SAFE -ratkaisun tietokoneeseesi. Selauksen suojaus on otettava erikseen käyttöön useimmissa selaimissa, kun avaat selaimen ensimmäisen kerran.

Kun selauksen suojauksen laajennus otetaan käyttöön selaimessa, se pitää selauksen ja verkkopankkitoiminnot suojassa, sillä laajennus tukee sekä salattua (HTTPS) että salaamatonta (HTTP) liikennettä.