Miten voin lähettää suuria, yli 30 Mt:n näytteitä F-Securelle?

This discussion has a more recent version.
L10nL10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

Jos lähettämäsi näytteen koko on yli 30 Mt, voit lähettää suurikokoisen näytteen FTP-palvelimemme kautta.

  1. Zippaa näytteet salasanalla suojattuun arkistoon. Tietoturvasyistä sinun on varmistettava, että arkistoitu näyte on suojattu salasanalla. Käytä seuraavaa salasanaa: infected.
  2. Avaa Windowsin Resurssienhallinta tai Finder (Mac) ja liitä seuraava sijainti osoiteriville: ftp://ftp.f-secure.com/incoming
  3. Lataa (vedä ja pudota) tiedosto(t) FTP-palvelimelle. Kun lataus on valmis, siirry Submit a Sample (SAS) -sivulle ja lataa tekstitiedosto, joka sisältää ladattujen tiedostojen tiedostonimet.
  4. Valitse I want to give more details about this sample and to be notified of the analysis results (Haluan ilmoittaa lisätietoja tästä näytteestä ja saada ilmoituksen analyysin tuloksista) - ruutu ja kirjoita asianmukaiset tiedot jäljellä oleviin kenttiin, jotta analyytikkomme saavat hyvän käsityksen ongelmasta.
  5. Valitse Submit sample file (Lähetä näytetiedosto). Järjestelmä luo tapauspyynnön automaattisesti ja lähettää sinulle kuittauksen sähköpostitse. Analyytikko vastaa sinulle tapauksen selvittyä.

Tämä artikkeli englanniksi

Sign In or Register to comment.