Rensning af adware-filer

L10n
L10n Posts: 4,858 F-Secure Employee

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan rense adware-filer.

 

Hvad er adware?

 

Reklamestøttet software - eller adware - kan være et vilkårligt program, der viser reklamer. Adware kan ofte også klassificeres som spyware. Computere kan ende med at have mange adware-filer, især hvis du har søgt rundt på internettet med Internet Explorer. Du kan utilsigtet komme til at installere adware på en computer fra en webside eller under installation af gratis software, som har en medfølgende adware-pakke (eksempelvis distribueres flere gratis peer-to-peer-klienter såsom Kazaa og Grokster med medfølgende adware).

 

Rensning af adware-filer

 

Hvis du er stødt på uønskede pop op-vinduer, når du bruger internettet, eller du lægger mærke til usædvanlig aktivitet, når du arbejder på din computer, er det muligt, at du har adware på computeren.

 

F-Secure-produktet bør fjerne adwaren fra computeren automatisk. Hvis du vil være sikker, anbefales det at køre en virus- og spywarescanning:

 

  1. Klik på produktikonet på proceslinjen for at åbne hovedbrugergrænsefladen.
  2. Vælg Scan. Scanningsguiden startes.
  3. Fuldfør scanningen ved at følge instruktionerne i guiden.

Hvis du stødte på adware, der ikke blev fundet med F-Secure-værktøjerne, kan du sende et eksempel til os ved at bruge F-Secures system til prøveanalyse.

 

 

Denne artikel på engelsk