Ik kan geen verbinding maken met de updateserver en/of F-Secure Mobile Security activeren. Wat kan i

JenniJenni Posts: 697 Former F-Secure Employee

Question

Ik kan geen verbinding maken met de updateserver en/of F-Secure Mobile Security activeren. Wat kan ik doen?

Answer

In het foutbericht wordt meestal aangegeven dat F-Secure Mobile Security niet over de juiste verbinding beschikt met de update/validatieserver. Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door onjuiste netwerkinstellingen. In uitzonderlijke gevallen heeft de provider (uw serviceprovider) de verbinding beperkt. Nog een reden voor de fout kan zijn dat de datuminstellingen onjuist zijn ingesteld.

 

Problemen met de verbinding oplossen:

 

  1. Controleer of de SIM-kaart in uw apparaat is geplaatst. U kunt nog steeds een Wi-Fi-verbinding gebruiken om te activeren.
  2. Controleer of de datuminstellingen van uw telefoon correct zijn.
  3. Probeer verbinding te maken via het internettoegangspunt van uw provider. Als er geen internettoegangspunt is ingesteld, maakt u er een met de volgende veelgebruikte waarden: 
  • Naam verbinding: Internet
  • Naam toegangspunt: Internet
  • Als u de verbinding wilt controleren met uw mobiele browser, moet u proberen de volgende site te openen: https://msp.f-secure.com/web-test/common/test.html
  • Als u de testpagina niet kunt openen met uw mobiele browser, zijn de netwerkinstellingen van uw telefoon onjuist. U kunt de HTC-site 'How-tos' (Instructies) gebruiken om de juiste instellingen op te geven. Deze site is beschikbaar op: http://www.htc.com/nl/support/. U kunt ook uw lokale provider vragen naar de juiste netwerkinstellingen.
    Sign In or Register to comment.