Jeg kan ikke få forbindelse til opdateringsserveren og/eller aktivere F-Secure Mobile Security. Hvad

Jenni
Jenni Posts: 697 Former F-Secure Employee

Question

Jeg kan ikke få forbindelse til opdateringsserveren og/eller aktivere F-Secure Mobile Security. Hvad kan jeg gøre?

Answer

Fejlmeddelelsen angiver generelt, at F-Secure Mobile Security ikke har den krævede forbindelse til opdaterings-/valideringsserveren. Dette skyldes sandsynligvis ukorrekte netværksindstillinger. I nogle sjældne tilfælde har operatøren (din serviceudbyder) begrænset forbindelsen. En anden grund kan være, at dataindstillingerne er væsentligt forkerte.

 

Fejlfinding på forbindelsen:

 

  1. Kontrollér, at SIM-kortet er sat i din enhed. Du kan stadig anvende Wi-Fi-forbindelse til at aktivere.
  2. Kontrollér, at datoindstillingerne på din telefon er korrekte.
  3. Forsøg at få forbindelse ved anvendelse af din operatørs internetadgangspunkt. Hvis der ikke er definet et internetadgangspunkt, kan du oprette ét med følgende ofte anvendte værdier: 
  • Forbindelsens navn: internet
  •  Navnet på adgangspunktet: internet
  • For at teste tilslutning med din mobilbrowser kan du forsøge at få adgang til følgende websted: https://msp.f-secure.com/web-test/common/test.html
  • Hvis du ikke får adgang til testsiden med din mobilbrowser, er din telefons netværksindstillinger ikke korrekte. Du kan anvende HTC’s websted for “How-tos” til at få de korrekte forbindelsesindstillinger fra URL: http://www.htc.com/dk/support/. Du kan ligeledes bede din lokale operatør om de korrekte netværksindstillinger.