Yhteyden muodostaminen päivityspalvelimeen ja/tai F-Secure Mobile Security -sovelluksen aktivointi e

Question

Yhteyden muodostaminen päivityspalvelimeen ja/tai F-Secure Mobile Security -sovelluksen aktivointi ei onnistu. Mitä voin tehdä?

Answer

Virhesanoma kertoo yleisesti, että F-Secure Mobile Security -sovellus ei saa tarvittavaa yhteyttä päivitys- ja todennuspalvelimeen. Tämä johtuu todennäköisesti vääristä verkkoasetuksista. Joissakin harvinaisissa tapauksissa operaattori (palveluntarjoajasi) on rajoittanut yhteyttä. Epäonnistuminen saattaa myös johtua huomattavan virheellisistä päivämääräasetuksista.

 

Voit tehdä yhteydelle vianmäärityksen seuraavasti:

 1. Varmista, että laitteeseesi on asetettu SIM-kortti. Voit silti käyttää aktivointiin langattoman lähiverkon (Wi-Fi) yhteyttä.
 2. Tarkista, että laitteesi päivämääräasetukset ovat oikeat.
 3. Yritä muodostaa yhteys käyttämällä operaattorisi Internet-yhteysosoitetta. Jos Internet-yhteysosoitetta ei ole määritetty, luo uusi yhteysosoite käyttämällä seuraavia usein käytettyjä arvoja: 
 • Yhteyden nimi: Internet
 •  Yhteysosoite: Internet
 • Voit testata yhteyden toimivuuden mobiiliselaimellasi avaamalla seuraavan sivuston:
  https://msp.f-secure.com/web-test/common/test.html
 • Jos et pääse testisivulle mobiiliselaimellasi, puhelimesi verkkoasetukset ovat virheelliset. Voit käyttää HTC:n How-tos-sivustoa saadaksesi oikeat yhteysasetukset. Sivusto on osoitteessa http://www.htc.com/fi/support/. Voit myös pyytää oikeat yhteysasetukset paikalliselta operaattoriltasi.
  Sign In or Register to comment.