Pankkisuojauksen banneri

Valinnat
AleksiMäkinen
AleksiMäkinen Viestejä: 1 New Member
editoi huhtikuu 2021 kohteessa F-Secure Internet Security

Hei!


Onko pankkisuojaustoiminnon päälläolosta ilmoittavaa banneria mahdollista piilottaa Google Chromessa? Bannerin on aseteltu keskelle välilehtiriviä niin, että lehdeltä toiselle siirtyminen muuttuu lähes mahdottomaksi. Ominaisuus on sietämättömän ärsyttävä.

Vastausvaihtoehdot

  • User_45931
    User_45931 Viestejä: 3 New Member
    Valinnat

    Olen täysin samaa mieltä ja olen viestinyt tästä monet kerrat, mutta kun ei vain mikään liikahda tai liikkuuhan se banneri paholainen.

    Tänään tökkii koko sahffe, ei pääse kirjautumaan?

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 712 Moderator
    Valinnat

    Hei @AleksiMäkinen!

    Kiitos viestistäsi ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä.

    Viimeisimmässä F-Secure Internet Security- ja SAFE-versiossa pankkitoimintojen suojausbanneri muuttuu vain vihreäksi kehykseksi ja keskelle näytön yläreunaa jää pieni vihreä pukkimerkki, jota klikkaamalla saa bannerin auki.

    Tätä kehystä tai merkkiä ei ikävä kyllä saa mitenkään enemmän piiloon pankkitoimintojen suojauksen ollessa päällä, mutta saisiko selainta jotenkin siirrettyä hieman alaspäin jotta välilehdet eivät olisi pukkimerkin takana?

  • User_45931
    User_45931 Viestejä: 3 New Member
    Valinnat

    Hei Linda, eihän tuota pankkisuojaustoimintaa tarvita lainkaan?! Sehän estää koneen "sarvissa olijaa" vain kirjautumasta sivulle, jotka se on määritellyt ei turvallisiksi, ei se mitään muuta turvaa? Elikkä jos olet vain pankissa, etkä saman aikaisesti aio kirjautua esim. pornosivulle ym. niin ethän sinä tuota bannerin vilkuttajaa tarvitse? ELI JOS TIEDÄT ITSE OLEVASI LUOTETUILLA SIVUILLA. NIIN ET TARVITSE KOKO KIUSANKAPPALETTA.

    Jos olen väärässä oikaiskaa ja kertokaa kun se sitten muka toimii.

    TERV. minä vain

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot