Suomi24 -e-posttjänsten avslutas den 10 januari 2020. Hur inverkar detta på Era F-Secure-tjänster?

JaliJali Posts: 1,769 F-Secure Employee

Detta är ett meddelande för F-Secure-kunder som har en Suomi24.fi-e-postadress i bruk.

Den 10 januari 2020 överflyttas Suomi24.fi-epost-tjänsten till en ny leverantör, mailbox.org. Detta innebär att om du inte vill flytta din Suomi24.fi-e-postadress till den nya leverantören kommer din Suomi24.fi-e-postadress att sluta fungera den 10 januari 2020 och du kommer inte längre att kunna komma åt dina e-postmeddelanden.

För mer information om att flytta din Suomi24.fi-e-postadress till mailbox.org, se här.

Hur påverkar detta mina F-Secure -produkter?

Ifall Ni använt Er suomi24.fi-e-postadress när Ni köpte Era F-Secure-produkter, följ instruktionerna i den här artikeln.
 
Användare av F-Secure SAFE och F-Secure TOTAL:

Om Ni använt Er suomi24.fi-e-postadress när Ni skapade Ert My F-Secure-konto rekommenderar vi starkt att Ni ändrar Er e-postadress för My F-Secure-kontot så snarast möjligt. Följ instruktionerna i artikels nedan, för att göra de krävda ändringarna: Hur ändrar jag e-postadressen för inloggning på mitt My F-Secure-konto?

Användare av F-Secure Internet Security:

Spara informationen i Orderbekräftelsen som skickades till Er av vår eCommerce-partner Cleverbridge i samband med Ert senaste köp hos oss. Orderbekräftelsen innehåller prenumerationsnyckeln, som behövs ifall Ni måste ominstallera produkten. Ni kan hitta Er aktiva prenumerationsnyckel även genom att följa stegen i följande artikel:
Hur kontrollerar ja prenumerationsinformationen i min F-Secure-produkt?

Användare av F-Secure FREEDOME (fristående version):

Om Ni använder den fristående versionen av F-Secure FREEDOME (inte en del av F-Secure TOTAL-paketet), hittar Ni prenumerationsnyckeln i orderbekräftelsen för Ert senaste köp, som skickats till Er epost.

Ifall Ni använder en av de senaste versionerna av FREEDOME, kan Ni även kolla upp prenumerationsnyckeln på följande sätt:

  1. Öppna F-Secure FREEDOME-appen.
  2. Välj Prenumeration i vänster kant och sedan någon av följande alternativ (beroende på vilken plattform Ni använder):
    • iPhone och iPad: Visa Freedome konto-ID
    • Android: Visa prenumerationskod
    • Windows och Mac: Visa min nuvarande prenumerationskod
Sign In or Register to comment.